Velkommen

Login | Registrér for at få en brugerkonto

Mit navn er Jane Ewerty Kneis, jeg er født og opvokset i Maribo på Lolland. Begge mine forældre er fra Lolland, dog med polske aner på min mors side.

Jeg startede med slægtsforskning helt tilbage i 1982, men har siden holdt nogle lange pauser p.g.a. familieforøgelse,men har så taget fat igen i 2012 med fornyet kræfter og er kommet langt ud i krogene.

På min mormors side kommer jeg ikke længer tilbage end min oldemor og oldefar da de begge er født i Polen, jeg håber det kan blive et pensionist projekt når den tid en gang kommer.

Til gengæld kommer jeg rigtig langt på min morfars side Peder Ibsen, fra Bandholm og Vindinge, Svendborg.Jeg er kommet i kontakt med rigtig mange slægtninge til familien Ibsen.

På min farmors side hvor alle mere eller mindre kommer fra Dannemare på Lolland er jeg også nået vidt, har fundet slægtninge i USA som ikke anede de havde slægtninge i Danmark

Og min farfar som endelig var udgangspunktet for min begyndelse med slægtsforskning i 1982, er der fundet mange spændende oplysninger, oplysninger som end ikke en gang min far vidste noget om. Også her har jeg fundet kontakt tilbørn efter min farfars halvsøskende.

Når først man har kastet sig over slægtsforskning er de lange vinteraftner intet problem, der er stadigvæk rigtig meget at finde online. Jeg slægtsforsker dagligt og finder mere eller mindre dagligt nye grene af familien.

(top billede er min farmor, farfar og min far).

Kontakt os

email imageHvis du har spørgsmål eller kommentarer til oplysningerne på dette websted, vær venlig at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Søg

Artikler

Det ville glæde mig hvis du har tid til at lægge en besked i min gæstebog.

Ressourcer